ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ | ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

1.000 + 1 λόγοι για να ταξιδέψετε μαζί μας !

Ανακοινώσεις

Αναλύοντας τις αλλαγές και εξελίξεις για το 2018 στην Ελληνική ακτοπλοΐα, η Greekferries Club, επιθυμεί και ανακοινώνει στα αξιότιμα Μέλη και πελάτες της τα ακόλουθα :

Γεγονότα:

Η Εταιρεία Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε. ανακοίνωσε ότι υπεγράφη καταρχήν συμφωνία-πλαίσιο με την εταιρεία ATTICA Ανώνυμος Εταιρία Συμμετοχών στις 26/10/2017, προκειμένου να της παραχωρήσει το σύνολο των μετοχών που κατέχει σήμερα στην εταιρεία (HSW) ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ Α.Ν.Ε. καθώς και στην αγορά 2 πλοίων.

Αναλυτικότερα, η εν λόγω συμφωνία-πλαίσιο περιλαμβάνει τις ακόλουθες επιμέρους και αλληλεξαρτώμενες (en bloc) συναλλαγές οι όποιες είναι:

 • Πώληση από τις Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε. στην ATTICA Ανώνυμος Εταιρία Συμμετοχών των 37.667.504 μετοχών της εταιρείας ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ Α.Ν.Ε.
 • Αγορά του πλοίου “SUPERFAST XII” από εταιρεία του Ομίλου Grimaldi, κύριο μέτοχο των Μινωικών Γραμμών, το οποίο ανήκει στην εταιρεία ATTIΚΑ ΦΕΡΡΙΣ.
 • Αγορά από τις Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε. του ταχύπλοου πλοίου “HIGHSPEED 7” από την εταιρεία ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ Α.Ν.Ε.

Η υλοποίηση της συμφωνίας τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Οι παραπάνω συναλλαγές θα ολοκληρωθούν μόλις πραγματοποιηθεί η απόκτηση έλεγχου της εταιρείας HSW από την ATTICA, για την οποία η τελευταία έχει υποβάλει σχετική γνωστοποίηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Εξελίξεις:

Όταν και αφού συναινέσει η Επιτροπή ανταγωνισμού ( η απόφαση αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2018) για την πώληση της εταιρείας HSW και των πλοίων Superfast XII και High-speed 7, θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές πλοίων και δρομολογίων στο Αιγαίο και όχι μόνο.

Καταρχήν το Superfast XII που εξυπηρετεί την Ρόδο θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο πλοίο της ίδιας εταιρείας. Το High-speed 7 που περνάει στα χέρια των Μινωικών Γραμμών θα λείπει από το στόλο της HSW. Τα πλοία και τα δρομολόγια Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη και Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη πού σήμερα εξυπηρετούνται “ανταγωνιστικά” από την Blue Star ferries και την Hellenic Seaways θα πάψουν πλέον να είναι “ανταγωνιστικά” αφού και οι δύο εταιρείες θα ανήκουν στην εταιρεία ATTICA Ανώνυμος Εταιρία Συμμετοχών.

Σήμερα:

Οι εταιρείες όπως είναι σήμερα, ξεκίνησαν τις πωλήσεις εισιτηρίων, τις κρατήσεις θέσεων και δρομολογίων, και τις προσφορές early booking. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αύριο είναι κάποιος που έχει κάνει την κράτησή του για να επωφεληθεί μιας προσφοράς early booking να ειδοποιηθεί ότι το δρομολόγιο του αντί πχ. στις 10.00 αναχωρεί μία η δύο ώρες νωρίτερα ή αργότερα και αντί το ‘Α’ πλοίο ταξιδεύει με το ‘Β’.

Είμαστε έτοιμοι:

Η εταιρεία μας Greekferries Club με 306.000 Μέλη και πελάτες σήμερα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την νέα αυτή κατάσταση. Όλες μας οι κρατήσεις από τα sites: www.greekferries.gr ploia.ferries-booking.com και όλα μας τα Μέλη και Πελάτες θα ειδοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ και αυτόματα με SMS και Email για τυχόν αλλαγές στην κράτησή τους. Έχουμε μάλιστα ενσωματώσει ειδικό λογισμικό στην μηχανή κράτησης για το σκοπό αυτό.

Πάντα στη διάθεσή σας,

Greekferries Club

Greekferries Club Μέλη

Παρακαλούμε επιλέξτε την ερώτηση που ταιριάζει στην απορία σας.

01. Τα μέλη μας σήμερα

Κάθε εγγραφή Νέου Μέλους του Greekferries Club
απεικονίζεται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο !

19/01/2018 τα Μέλη μας είναι:307,331

Την βδομάδα που πέρασε Καλωσορίσαμε78Νέα Μέλη !

18/1
307,331
17/1
307,320
16/1
307,314
15/1
307,296
14/1
307,283
13/1
307,277
12/1
307,264

02. Θέλουμε και εσάς στο Club μας !

Ο στόχος είναι :
Τα αξιότιμα Μέλη μας, οι φίλοι και οι συνεργάτες μας, όταν ταξιδεύουν στην Ελλάδα και τα Ελληνικά Νησιά, για business η για διακοπές, να έχουν άμεση και έγκυρη πληροφόρηση !

Το Greekferries Club παρέχει πληροφορίες και δυνατότητες κράτησης για :

 • α. Tαξίδια με πλοία στα Ελληνικά Νησιά, Ιταλία - Ελλάδα, στην Μεσόγειο
 • β. Πτήσεις στα Ελληνικά νησιά, πτήσεις και ναυλώσεις υδροπλάνων
 • γ. Μονοήμερες μικρές κρουαζιέρες. Yachting & Fishing Trips
 • δ. Ακολουθούν:
     - Κρατήσεις ξενοδοχείων και διαμερισμάτων
     - Ημερήσιες εκδρομές με ξεναγό
     - Κρατήσεις γηπέδων golf και tennis
     - Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
     - Jeep outdoor activities
     - Θεματικός τουρισμός

03. Εγγραφή Νέου Μέλους

Γίνετε Όλοι Μέλη της Greekferries Club ! Ταξιδέψτε στην Ελλάδα και τα Ελληνικά Νησιά μαζί μας ! Ταξιδέψτε στην Ιταλία και σ’ όλη την Μεσόγειο, σε δρομολόγια που θα επιλέξετε, με όποιο πλοίο και εταιρεία επιθυμείτε !

Η Συμμετοχή σας είναι ΔΩΡΕΑΝ ! Χωρίς συνδρομές και πάγια !

Μπείτε στο site www.bonuspermile.gr και κάντε την εγγραφή σας !

04. Επιβράβευση Μέλους - Πρόγραμμα "Bonus per Mile"

Στο site μας www.bonuspermile.gr θα δείτε :

Τί κερδίζετε κάθε φορά που ταξιδεύετε μαζί μας
πώς ελέγχετε "τα κέρδη σας"
πώς εξαργυρώνετε τα Μίλια σας
πώς κερδίζετε διπλά αν είστε και εσείς μέλος
γιατί...
Ταξίδι - Άνεση και Κέρδος πάνε Μαζί !